Naše zgodbe

29. november, 2016
20161005_100732-naslovna

TourismNet član Svetovalnega organa za razvoj kolesarstva Gorenjske

BSC Kranj - Regionalna razvojna agencija Gorenjske je podjetje TourismNet povabila k sodelovanju v Svetovalni organ za razvoj kolesarstva Gorenjske (SORK).
29. november, 2016
20161013_110044-naslovna

Recept podjetja TourismNet za več nočitev: Na rezervacijskih namestitvenih portalih biti aktivni vsak dan

Tako lansko kot letošnje leto je bilo za slovenski turizem ponovno leto presežkov. Prvič v slovenski zgodovini smo lani zabeležili več kot 10 milijonov nočitev. Na eni strani je k temu pripomogla globalna politična situacija in dejstvo, da je Slovenija izjemno varna dežela; na drugi strani pa IT tehnologija danes ponuja namestitvena rezervacijska orodja, ki so praktično na razpolago kadarkoli in kjerkoli. Za ponudnike, ki svoje namestitve tržijo preko različnih rezervacijskih portalov, velja sledeča formula uspeha: Na portalu biti aktiven vsak dan! To vam z gotovostjo trdimo na podlagi izkušnje v letošnji poletni sezoni. Stranki smo v treh mesecih (junij, julij, avgust) povečali prihodke od oddanih namestitev za 27% (v primerjavi z istim obdobjem 2015) ter dvignili povprečno oceno za 10% (lani 7.0, letos 7.7).
29. november, 2016
kolesarjenje-naslovna

TourismNet je na Petrolovih servisih S kolesom na poti

Podjetje Petrol je v letu 2016 lansiralo blagovno znamko S kolesom na poti. Na spletni strani www.skolesomnapoti.si je predstavljena tisoč kilometrska kolesarska transverzala, razdeljena na deset etap. S kolesom na tej poti »objamemo« Slovenijo, uživamo v lepotah narave in smo lahko brezskrbni, saj so Petrolovi bencinski servisi kolesarjem prijazni. Tu kolesar najde vse, kar nujno potrebuje.
29. november, 2016
lj-maraton-naslovna

TOURISMNET Z LJUBLJANSKEGA MARATONA V PRVEM DNEVNIKU RTV SLOVENIJA

Rekreativni dogodki, ki privabijo številne udeležence in navijače, so odlična priložnost za promocijo. Takšen dogodek je »must« dogodek za blagovne znamke, saj poleg prepoznavnosti imena poskrbijo tudi za sporočilo širši javnosti: »Mi smo aktivni, torej smo. Delujemo (poslujemo) izven cone udobja, pripravljeni na nove in nove izzive, pri tem pa neizmerno uživamo…« In ravno takšno podjetniško filozofijo živijo dobra podjetja.
29. november, 2016
s-kolesom-z-dunaja-naslovna

S KOLESOM Z DUNAJA DO RAČ PRI MARIBORU ZA PROMOCIJO SVETOVNEGA DNEVA ČEBEL

»Na medenih kolesih od cesarice do čebelarja« smo poimenovali promocijsko kolesarjenje od Dunaja do Rač pri Mariboru. Čebelarska zveza Slovenije je v sodelovanju s podjetjem TourismNet ter ob podpori Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Slovenske turistične organizacija in Slovenska veleposlaništvo na Dunaju letošnji 20. maj obeležila s prvim kolesarskim maratonom, ki se je po štirih dneh zaključil na 14. vseslovenskem čebelarskem prazniku v Račah. Tu smo doživeli pravo aklamiranje.