Storitve

 

Storitve

 • Za javne turistične ponudnike ( javne zavode, lokalne turistične organizacije, TIC-e, turistična društva),
 • za zasebne turistične ponudnike (agencije, hotelirje, lastnike apartmajev, sobodajalce, gostince in ostale turistične ponudnike),
 • za javno – zasebna partnerstva (turistične kooperative).
Z učinkovitimi in domiselnimi načini poskrbimo za nadgradnjo vaše trajnostne turistične ponudbe; poiščemo še neizkoriščene možnosti in priložnosti za večje število nočitev, več gostov, za večji obisk. Le inovativna ponudba, ki ima izvirno zgodbo in primeren digitalni medij, bo prepoznana. S pomočjo vsebinskega digitalnega marketinga pomagamo vaše potencialne stranke preoblikovati v vaše najbolj lojalne stranke, v vaše promotorje. Spodbujamo k sodelovanju, navdihujemo in povezujemo.
 • Celovita organizacija turističnih, kulturnih in rekreativnih dogodkov ter predstavitev novih izdelkov in storitev; od zamisli do končne izvedbe, pri čemer sledimo vašim željam in ciljem. Domiselno, celovito, zanesljivo in profesionalno. Dogodki postanejo zgodbe, ki navdušijo in pustijo sled.
 • team building / motivacijsko srečanje Enodnevno motivacijsko srečanje – na čudoviti lokaciji na Gorenjskem organiziramo zanimiva druženja za zaposlene: escape room / pobeg iz sobe (za krepitev miselnih procesov in sodelovanja v skupini); adrenalinski park (telesna dejavnost, kolektivni športni duh, empatija, solidarnost); lokostrelstvo (koncentracija). Team building zaključimo s poznim kosilom v odlični restavraciji, na katerem v sproščenem pogovoru predstavimo rezultate in ugotovitve celodnevnega druženja. Tridnevno motivacijsko srečanje – vključuje program enodnevnega motivacijskega srečanja ter dve nočitvi, večerjo in zajtrk. Namenjen je predvsem podjetjem iz tujine in slovenskim podjetjem, ki si želijo daljšega druženja.
 • Organizacija poslovnih dogodkov »po meri«; za vaše poslovne partnerje, ki jih lepote Slovenije navdihujejo.
 • interakcijske delavnice: seznanimo vas z znanji o pomenu mreženja, podjetniškem pristopu, dobrih praksah trajnostnega turizma, vsebinskem digitalnem marketingu in rezervacijskih namestitvenih portalih.
 • komunikacijske delavnice: naučimo vas, kako z osnovnimi tehnikami izboljšate komunikacijo, se izognete konfliktom in pravilno reagirate, če do njih pride. Predstavili vam bomo „most“, po katerem pridete iz destruktivnega v konstruktivni konflikt ter win-win situacijo, ki prinese najboljše rešitve. Skozi igro vlog bomo predelali različne stile komuniciranja in poiskali ključ dobrega govorca, sogovornika, ki zna navdušiti in prepričati.
 • Izurjeni in domiselni pisci za vas napišemo promocijska besedila za objavo na spletnih straneh in socialnih omrežjih ali v tiskanih oblikah (letaki, zgibanke, brošure, knjižice...) ter različne dopise in poslovna pisma. Poskrbimo za izvirne in kvalitetne fotografije in video objave, ki sporočajo vašo zgodbo.
 • Organiziramo in vodimo tiskovne konference (vabila, sporočila za javnost, gradivo). Pripravimo jo lahko kot klasično tiskovno konferenco ali kot izviren dogodek.
 • Izvajamo promocijske aktivnosti po vaših željah.